0

Bérlemény leírása

An inspiring space for like-minded people! For an all-day entry fee of just €5 we offer select services and world-class design interior. The Airspace Lounge & Coworking space is a boundary-blurring concept aiming to bring together local digital nomads and the new generation of international travellers. From dawn to dusk each day, the Airspace Lounge & Coworking space provides comfortable seating areas and work stations, free and fast WiFi, printing, snacks and beverage service, clean restrooms with showers, and a friendly staff to provide you with helpful information.

Maximum 20 fő részére.

Szolgáltatások

  • Wifi
  • Kutyabarát
  • Nyomtatás-fénymásolás
  • Akadálymentes
  • Konyha
  • Ingyen kávé

Nyitvatartási idő

Nap nyitás zárás
Hétfő 08:00 22:00
Kedd 08:00 22:00
Szerda 08:00 22:00
Csütörtök 08:00 22:00
Péntek 08:00 22:00
Szombat 08:00 22:00
Vasárnap 08:00 22:00

Árak

  • 1 650 Ft/nap
  • 20 350 Ft/hónap

Érdeklődést küldök

Az alábbi űrlap segítségével elküldheted érdeklődésed a Bérlemény tulajdonosának, aki majd a megadott e-mail címen keresztül felveszi veled a kapcsolatot. A hatékony kommunikáció érdekében ne feledd el feltüntetni a neved, az e-mail címed és azt is a szövegben, hogy pontosan milyen célra, mikorra, hány főre és esetleg milyen egyéb kiegészítő szolgáltatással szeretnél foglalni. Adataid megadásával egyben elfogadod Adatvédelmi Szabályzatunk vonatkozó rendelkezéseit.

Egy inspiráló hely hasonló gondolkodású embereknek! Egész napos jegy már 5 euróért világklasszis stílust és válogatott szolgáltatásokat ajánlunk. Az Airspace váró egy a határokat elmosó koncepció, melynek célja hogy összehozza a helyi digitális nomádokat és a nemzetközi utazók új generációját. Reggeltől estig tartó nyitva tartásával az Airspace várótér kényelmes helyet biztosít mind a pihenéshez mind a munkához - ingyenes és gyors WiFi, nyomtatás, nassolnivalók és üdítők, tiszta mosdók zuhanyzókkal, valamint barátságos személyzet, akik hasznos információkkal látnak el