0

Bérlemény leírása

Szia! Ez itt a Szikra, Budapest legújabb közösségi irodája. Szabadúszók, startupok, egyéni vállalkozók, egyszemélyes cégek kedvenc megoldása a munkaterülettel kapcsolatos problémáikra. Célunk egy olyan környezet megteremtése, ahol ha akarsz, teljes nyugalomban dolgozhatsz, de ha szeretnél, akkor kapcsolatokat is építhetsz. Utóbbiban közösségi terek és egy minden információval rendelkező, igen kedves recepciós is a segítségedre lehet. Szeptemberi, valamint év végi költözéssel további privát irodáink várnak gazdájukra. Az itt dolgozó csapatok a közösségi tereink minden előnyét élvezhetik a saját irodájukon kívül is. Recepciósunk örömmel átveszi csomagjaitokat, székhelynek is bejelenthetitek a Szikrát, és a tárgyalóinkat is használhatjátok.

Maximum 18 fő részére.

Szolgáltatások

  • Wifi
  • Flipchart
  • Kerékpár tárolás
  • Tömegközlekedés
  • Kivetítő
  • Légkondicionálás
  • Nyomtatás-fénymásolás
  • Konyha

Nyitvatartási idő

Nap nyitás zárás
Hétfő 08:00 18:00
Kedd 08:00 18:00
Szerda 08:00 18:00
Csütörtök 08:00 18:00
Péntek 08:00 18:00
Szombat 08:00 18:00
Vasárnap 08:00 18:00

Árak

  • 160 000 Ft/hónap

Érdeklődést küldök

Az alábbi űrlap segítségével elküldheted érdeklődésed a Bérlemény tulajdonosának, aki majd a megadott e-mail címen keresztül felveszi veled a kapcsolatot. A hatékony kommunikáció érdekében ne feledd el feltüntetni a neved, az e-mail címed és azt is a szövegben, hogy pontosan milyen célra, mikorra, hány főre és esetleg milyen egyéb kiegészítő szolgáltatással szeretnél foglalni. Adataid megadásával egyben elfogadod Adatvédelmi Szabályzatunk vonatkozó rendelkezéseit.

<> Szia! Ez itt a Szikra, Budapest legújabb közösségi irodája. Szabadúszók, startupok, egyéni vállalkozók, egyszemélyes cégek kedvenc megoldása a munkaterülettel kapcsolatos problémáikra. Coworking irodánk egy 700 négyzetméteres válasz a „hol és hogyan dolgozzak nyugodtan” kérdésre. A lehetőségek adottak: bérelj magadnak a fix asztalaink közül egyet, hogy bármikor bejöhess hozzánk dolgozni. Ugorj be csak néhány órára, mert így alakult a napod. Szervezz egy konferenciát, vagy előadást. Állj össze egy projectre szabadúszó ismerőseiddel és vegyétek ki egyik irodánkat arra a két hónapra. Fusd át kínálatunkat, és találd meg a számodra ideális lehetőséget. Hangszigetelt telefonfülke, nyomtatási lehetőség, csomag fogadás, hűtött három-bubis víz (az egy bubis az drágább), zárható szekrény, légkondi és kávé. Na, és persze szupergyors internet. A Szikra négy alapítója azért állt össze, hogy többek között ezekből a szolgáltatásokból minőségit nyújtson. Célunk egy olyan környezet megteremtése, ahol ha akarsz, teljes nyugalomban dolgozhatsz, de ha szeretnél, akkor kapcsolatokat is építhetsz. Utóbbiban közösségi terek és egy minden információval rendelkező, igen kedves recepciós is a segítségedre lehet. A Szikra több mint egy jó ötlet. A Szikra a megoldás.