0

Bérlemény leírása

A szoba 25 m2, alkalmas egyéni ülésekre, párkapcsolati ülésekre, mediációra, csendes, vagy közepesen hangos csoportfoglálkozásokra. Max. 10 főig. A szobában szőnyeg biztosítja a puha melegséget. A szekrénysorban tárolhatod eszközeidet. Berendezés: 2 db fotel, 16 db szék (bővíthető), beépített szekrény, klíma. A lakásban berendezett konyha és két mellékhelyiség található. Elsősorban rendszeresen bérlő segítői csapat kialakítása a célom. Bérelhető órabérben és egyéni megállapodás alapján egész napra, vagy napszakokra is. A díjazás sávos, a havi bérelt óraszámok növekedésével az óradíj csökken. Max. 4 főig árkedvezmény (Pl.: egyéni ülés, párterápia) Foglalás minimum 24 órával előre lehetséges.

Maximum 10 fő részére.

Szolgáltatások

  • Wifi
  • Flipchart
  • Tömegközlekedés
  • Légkondicionálás
  • Konyha

Nyitvatartási idő

Nap nyitás zárás
Hétfő 08:00 22:00
Kedd 08:00 22:00
Szerda 08:00 22:00
Csütörtök 08:00 22:00
Péntek 08:00 22:00
Szombat 08:00 22:00
Vasárnap 08:00 21:00

Árak

  • 2 500 Ft/óra

Érdeklődést küldök

Az alábbi űrlap segítségével elküldheted érdeklődésed a Bérlemény tulajdonosának, aki majd a megadott e-mail címen keresztül felveszi veled a kapcsolatot. A hatékony kommunikáció érdekében ne feledd el feltüntetni a neved, az e-mail címed és azt is a szövegben, hogy pontosan milyen célra, mikorra, hány főre és esetleg milyen egyéb kiegészítő szolgáltatással szeretnél foglalni. Adataid megadásával egyben elfogadod Adatvédelmi Szabályzatunk vonatkozó rendelkezéseit.

Az Orczy tér közelében, tömegközlekedéssel jól megközelíthető épületben található induló önismereti stúdiómban tág kapacitással várlak. Ha segítői egyéni vagy csoportos munkádhoz helyiséget keresel, nézz körbe nálam! Órabérben kellemes nyugodt légkörben bérelhetsz tevékenységedhez szobát. A stúdióban található: 3 kiadó szoba egyéni és csoportos segítő foglalkozásokhoz (14-25 m2-ig), felszerelt konyha, két mellékhelyiség, zárható beépített szekrény az előtérben, használati eszközök.