0

Bérlemény leírása

25 négyzetméteres, napfényes, hangulatos szoba, befogadóképesség előadások esetén 20 fő, csoportfoglalkozásoknál 15 fő. Székek, kis asztalok, ülőpárnák, flip chart, hifi rendelkezésre áll a szobában. Igény esetén a csoportszoba összenyitható egy kisebb szobával, ahol lehetőség lehet csoportbontásra, vagy cateringre. Az épületben jól felszerelt konyha, mosdó biztosított.

Maximum 20 fő részére.

Szolgáltatások

  • Flipchart
  • Kerékpár tárolás
  • Tömegközlekedés
  • Konyha

Nyitvatartási idő

Nap nyitás zárás
Hétfő 08:00 20:00
Kedd 08:00 20:00
Szerda 08:00 20:00
Csütörtök 08:00 20:00
Péntek 08:00 20:00
Szombat 08:00 18:00
Vasárnap 08:00 18:00

Árak

  • 3 500 Ft/óra

Érdeklődést küldök

Az alábbi űrlap segítségével elküldheted érdeklődésed a Bérlemény tulajdonosának, aki majd a megadott e-mail címen keresztül felveszi veled a kapcsolatot. A hatékony kommunikáció érdekében ne feledd el feltüntetni a neved, az e-mail címed és azt is a szövegben, hogy pontosan milyen célra, mikorra, hány főre és esetleg milyen egyéb kiegészítő szolgáltatással szeretnél foglalni. Adataid megadásával egyben elfogadod Adatvédelmi Szabályzatunk vonatkozó rendelkezéseit.

Bérelhető helyet, helyiséget keresel tanácsadó, segítő munkádhoz? Igényes, barátságos, jó megközelítésű helyszínt keresel? Nálunk megtalálod! Ha már van csoportod, vagy előadásokat, tréningeket, workshopokat, tanfolyamokat, terápiás csoportfoglalkozásokat tartanál, de nincs hozzá helyszíned… Ha részállásban végzed segítő foglalkozásod, vagy még építkezel és nem szeretnél egész hónapra vagy fix napokra helyiséget bérelni… a Balance Stúdióban terembérlési lehetőséget biztosítunk egyéni és csoportos foglalkozásokhoz, konzultációkhoz. Nálunk bérelhetsz igényed szerint órára és/vagy napra is. A szobák, terek világosak, jól szellőztethetők, hőmérsékletük egyedileg szabályozható. A Stúdió autóval, tömegközlekedéssel jól megközelíthető, ezzel együtt csendes zöldövezeti oázis. Megközelíthető 1-es villamossal (Flórián tér), 17-es, 19-es vagy 41-es villamossal (Váradi utca) 9-es, 34-es, 134-es busszal (Raktár u. megálló). A parkolás az utcán fizetős.