0

Bérlemény leírása

Mit is takar a coworking iroda? Amikor néhány kis cég dolgozik egymás mellett egy nyitott, egy légterű irodában, azt coworking irodának hívjuk. Ilyen irodában bérelhetsz helyet cégednek Budapest 13. kerületében, a Dózsa György út és Lehel utca sarkán. Akár egy fős munkaállomásra vagy személyre szabott méretű irodarészre van szükséged, az FR Office tud neked segíteni. A bérlés rendkívül rugalmas, akár egy-egy napra vagy hosszú távra is igénybe veheted az irodát. Irodánkban nemcsak coworking rész, hanem tárgyaló és coaching / tréning helyszín is található. Választhatsz tárgyalót impozáns fa tárgyalóasztallal vagy kényelmes fotelekkel a tárgyalás típusához, a tárgyaló partnerek számához illeszkedve.

Maximum 6 fő részére.

Szolgáltatások

  • Wifi
  • Tömegközlekedés
  • Kutyabarát
  • Légkondicionálás
  • Nyomtatás-fénymásolás
  • Konyha

Nyitvatartási idő

Nap nyitás zárás
Hétfő 09:00 18:00
Kedd 09:00 18:00
Szerda 09:00 18:00
Csütörtök 09:00 18:00
Péntek 09:00 18:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Árak

  • 39 500 Ft/hónap

Érdeklődést küldök

Az alábbi űrlap segítségével elküldheted érdeklődésed a Bérlemény tulajdonosának, aki majd a megadott e-mail címen keresztül felveszi veled a kapcsolatot. A hatékony kommunikáció érdekében ne feledd el feltüntetni a neved, az e-mail címed és azt is a szövegben, hogy pontosan milyen célra, mikorra, hány főre és esetleg milyen egyéb kiegészítő szolgáltatással szeretnél foglalni. Adataid megadásával egyben elfogadod Adatvédelmi Szabályzatunk vonatkozó rendelkezéseit.

Mind különbözőek vagyunk, mások az igényeink, mások a céljaink. Ez nincs másképpen egy iroda esetén sem. Hiszen számtalan céllal lehet kibérelni egy irodát, legyen az csak egy munkaállomás, vagy az iroda egy része, több munkaállomással. Ezért is ajánlunk fel számos lehetőséget nektek 13. Kerületi Coworking Irodánkban: Tárgyaló bérlés Tréning / Workshop helyszín Coaching szoba Irodabérlés Munkaállomás bérlés A coworking iroda előnyei: Kötetlen bejárási lehetőség a coworking irodába Rugalmas iroda bérlés és tárgyaló bérlés Fiatalos, lendületes környezetben dolgozhatsz egy közösségi irodában Nincs szükséged bútorra és számítógépes eszközökre, mert egy coworking iroda mindezt biztosítja számodra