0

Bérlemény leírása

A Loffice Paulay Ede utcai főhadiszállásán, a Zeneakadémia egykori kottanyomdájában, egy zöld energiával működő, 4 emeletes épület negyedik szintjén kiadó egy világos, tágas, letisztult és a Loffice belsőépítészeti megoldásait karakteresen magán hordozó 125 m²-es alapterületű, professzionális konyhatechnológiával rendelkező loft iroda. A 3,5 méter belmagassággal rendelkező iroda mindkét oldala hatalmas, nyitható üveg ablakokkal határolt, ahonnan látni lehet többek között a Bazilikát, a Zeneakadémia homlokzatát és a Divatcsarnok üvegkupoláját. A loft irodához csatlakozik egy benapozott terasz is. Az épületben elérhető egy tárgyaló, egy közösségi iroda és egy 100 fős rendezvénytér. A designer loftot lifttel, illetve lépcsőn is meg lehet közelíteni. A néhai nyomdaépület a pesti Broadway, az Andrássy út és a lüktető, bárokkal és éttermekkel teli Liszt Ferenc tér tőszomszédságában található. Mind gyalogosan, mind tömegközlekedéssel és kerékpárral is könnyedén megközelíthető. A parkolás a szomszédos illetve a közeli parkolóházakban könnyen megoldható.

Maximum 15 fő részére.

Szolgáltatások

  • Wifi
  • Kerékpár tárolás
  • Irodaépületben
  • Tömegközlekedés

Nyitvatartási idő

Nap nyitás zárás
Hétfő 00:00 23:59
Kedd 00:00 23:59
Szerda 00:00 23:59
Csütörtök 00:00 23:59
Péntek 00:00 23:59
Szombat 00:00 23:59
Vasárnap 00:00 23:59

Árak

  • 1 207 000 Ft/hónap

Érdeklődést küldök

Az alábbi űrlap segítségével elküldheted érdeklődésed a Bérlemény tulajdonosának, aki majd a megadott e-mail címen keresztül felveszi veled a kapcsolatot. A hatékony kommunikáció érdekében ne feledd el feltüntetni a neved, az e-mail címed és azt is a szövegben, hogy pontosan milyen célra, mikorra, hány főre és esetleg milyen egyéb kiegészítő szolgáltatással szeretnél foglalni. Adataid megadásával egyben elfogadod Adatvédelmi Szabályzatunk vonatkozó rendelkezéseit.

A Loffice a közösségi munkamodell hazai meghonosítója. 5 helyszínen és 2 országban nyújtunk tapasztalat- és tudásmegosztáson alapuló, vállalkozás-ösztönző szolgáltatásokat és stílusos tereket. Az első Loffice-t 2009-ben nyitottuk a Zeneakadémia egykori kottanyomdájában, egy zöld energiákkal működő gyárépületben. Ma 4 irodánk van, 3 Budapesten és 1 Ausztriában, Bécsben, valamint egy nyári apartmanunk Balatonföldváron. Amit nyújtunk, azok terek, szolgáltatások, programok és szakértői segítség. A Loffice az egyszemélyes munkaállomásokon kívül kisebb és nagyobb irodákat (45 – 250 m2), tárgyaló és rendezvénytereket kínál.