0

Bérlemény leírása

Tudtad, hogy nálunk nem kell fizetned a kávéért? Annyit ihatsz, amennyi beléd fér. És nem csak a kávéból! Ha a teát vagy a háziszörpöt szereted, akkor abból! Többek között ezzel szeretnénk hozzájárulni, hogy munkanapod minél kellemesebben teljen. Miben más még ez a hely, mint a többi kávézó vagy közösségi iroda? Főleg abban, hogy mi ezt a kettőt ötvözve egy új – külföldön már sok helyen működő – koncepciót szeretnénk Veletek megismertetni. Nálunk nem az italokért, hanem az itt töltött időért fizetsz. Mi nem csak kávézó vagyunk, hanem közösségi iroda is. Tökéletes választás mindazok számára, akik egy csendes helyet keresnek a munkához. Kerüld el a zajos kávézókat és az otthoni munka elszigeteltségét! Gyere hozzánk és részesülj közösségi irodánk inspiratív légköréből. Töltekezz, cserélj tapasztalatokat és építs kapcsolatokat! Közben igyál egy finom kávét és élvezd, hogy nem vagy egyedül! Hidd el, ez tényleg szárnyakat ad!"

Maximum 15 fő részére.

Szolgáltatások

  • Wifi
  • Bekészítés
  • Tömegközlekedés
  • Catering
  • Kutyabarát
  • Nyomtatás-fénymásolás
  • Ingyen kávé

Nyitvatartási idő

Nap nyitás zárás
Hétfő 09:00 17:00
Kedd 09:00 17:00
Szerda 09:00 17:00
Csütörtök 09:00 17:00
Péntek 09:00 17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Árak

  • 1 000 Ft/óra
  • 3 500 Ft/nap

Érdeklődést küldök

Az alábbi űrlap segítségével elküldheted érdeklődésed a Bérlemény tulajdonosának, aki majd a megadott e-mail címen keresztül felveszi veled a kapcsolatot. A hatékony kommunikáció érdekében ne feledd el feltüntetni a neved, az e-mail címed és azt is a szövegben, hogy pontosan milyen célra, mikorra, hány főre és esetleg milyen egyéb kiegészítő szolgáltatással szeretnél foglalni. Adataid megadásával egyben elfogadod Adatvédelmi Szabályzatunk vonatkozó rendelkezéseit.

UrbanFood közösségi iroda és kávézó, Buda szívében, a Tabánban található. A 103 nm-es utcafronti, nagy kirakatos üzlethelyiség 1927 óta vendéglátóhelyként üzemel. Korábban Auguszt cukrászda mintaboltja, majd a későbbiekben Tabáni Teázó néven üzemelt a találkozni, beszélgetni vágyók nagy örömére. Központi elhelyezkedése, a város minden irányából könnyű megközelítése miatt mindig is a találkozások kedvelt helyszíne volt. Az UrbanFood Cafe & Coworking Buda legkisebb és legformabontóbb kávézó-közösségi irodája, hiszen egyedülálló módon órára bérelhetünk itt magunknak “munkahelyet”, amihez korlátlanul jár a kávé, szörp, limonádé fogyasztása. A kávézó minden hétköznap 8:00-16:00 óra között várja a dolgozni, találkozni vágyókat. 2-3 fős kis-tárgyalóval is rendelkezünk, és 4-5 fő részére is kényelmes különálló kerekasztallal. 16:00 óra után rendezvényhelyszínként üzemelünk. A 78 nm-es rendezvénytermünk többféleképpen berendezhető, projektorral és hangosítással felszerelt. Az utcafronti, nagy üveg portálos helyiség egyedi hangulatot teremt minden időben. Meeting, coaching, üzleti reggeli, csapatépítés, oktatás, előadás, gasztro és kézműves workshopok, pop-up store, meccsnézés, filmvetítés és még sok minden más is lehetséges nálunk. Többféle elrendezés: széksoros, kávézó jellegű, állófogadás, kiállítás. Befogadóképesség: 60 fő Hétvégi és egész-napos helyszínbérlet egyedi megállapodás alapján.