0

Bérlemény leírása

Céges eseményt, workshop-ot, bemutatót, találkozót, oktatást tartanál ❓ Terembérlés kedvező árakkal, Buda szívében. ❣️ Az UrbanFood közösségi iroda és kávézó, Buda szívében, a Tabánban található. A 103 nm-es utcafronti, nagy kirakatos üzlethelyiség 1927 óta vendéglátóhelyként üzemel. Korábban Auguszt cukrászda mintaboltja, majd a későbbiekben Tabáni Teázó néven üzemelt a találkozni, beszélgetni vágyók nagy örömére. Központi elhelyezkedése, a város minden irányából könnyű megközelítése miatt mindig is a találkozások kedvelt helyszíne volt. A 78 nm-es rendezvénytermünk többféleképpen berendezhető, projektorral és hangosítással felszerelt. Az utcafronti, nagy üveg portálos helyiség egyedi hangulatot teremt minden időben. Meeting, coaching, üzleti reggeli, oktatás, előadás, workshopok, pop up store, meccsnézés, filmvetítés és még sok minden más is lehetséges nálunk. Többféle elrendezés: széksoros, kávézó jellegű, állófogadás, kiállítás. Az UrbanFood közösségi iroda és kávézó tökéletes választás kislétszámú rendezvényekhez. Hétköznap 9:00-17:00 óra között --------- Kérjük, hogy a felkészülés, és a rendezvény utáni networking idejét is számoljátok bele a foglalási időbe! Köszönjük.

Maximum 50 fő részére.

Szolgáltatások

  • Wifi
  • Flipchart
  • Kihangosítás
  • Tömegközlekedés
  • Kivetítő
  • Catering
  • Nyomtatás-fénymásolás

Nyitvatartási idő

Nap nyitás zárás
Hétfő 09:00 17:00
Kedd 09:00 17:00
Szerda 09:00 17:00
Csütörtök 09:00 17:00
Péntek 09:00 17:00
Szombat 09:00 17:00
Vasárnap 09:00 17:00

Árak

  • 63 500 Ft/nap

Érdeklődést küldök

Az alábbi űrlap segítségével elküldheted érdeklődésed a Bérlemény tulajdonosának, aki majd a megadott e-mail címen keresztül felveszi veled a kapcsolatot. A hatékony kommunikáció érdekében ne feledd el feltüntetni a neved, az e-mail címed és azt is a szövegben, hogy pontosan milyen célra, mikorra, hány főre és esetleg milyen egyéb kiegészítő szolgáltatással szeretnél foglalni. Adataid megadásával egyben elfogadod Adatvédelmi Szabályzatunk vonatkozó rendelkezéseit.

UrbanFood közösségi iroda és kávézó, Buda szívében, a Tabánban található. A 103 nm-es utcafronti, nagy kirakatos üzlethelyiség 1927 óta vendéglátóhelyként üzemel. Korábban Auguszt cukrászda mintaboltja, majd a későbbiekben Tabáni Teázó néven üzemelt a találkozni, beszélgetni vágyók nagy örömére. Központi elhelyezkedése, a város minden irányából könnyű megközelítése miatt mindig is a találkozások kedvelt helyszíne volt. Az UrbanFood Cafe & Coworking Buda legkisebb és legformabontóbb kávézó-közösségi irodája, hiszen egyedülálló módon órára bérelhetünk itt magunknak “munkahelyet”, amihez korlátlanul jár a kávé, szörp, limonádé fogyasztása. A kávézó minden hétköznap 8:00-16:00 óra között várja a dolgozni, találkozni vágyókat. 2-3 fős kis-tárgyalóval is rendelkezünk, és 4-5 fő részére is kényelmes különálló kerekasztallal. 16:00 óra után rendezvényhelyszínként üzemelünk. A 78 nm-es rendezvénytermünk többféleképpen berendezhető, projektorral és hangosítással felszerelt. Az utcafronti, nagy üveg portálos helyiség egyedi hangulatot teremt minden időben. Meeting, coaching, üzleti reggeli, csapatépítés, oktatás, előadás, gasztro és kézműves workshopok, pop-up store, meccsnézés, filmvetítés és még sok minden más is lehetséges nálunk. Többféle elrendezés: széksoros, kávézó jellegű, állófogadás, kiállítás. Befogadóképesség: 60 fő Hétvégi és egész-napos helyszínbérlet egyedi megállapodás alapján.