0

Bérlemény leírása

a Te asztalod Az emeleti FIXIE térben saját, „külön bejáratú” asztalod lehet, amely akkor is megvár, ha csak délután nézel be hozzánk. Az asztalodat nem csupán személyessé varázsolhatod, hanem akár napokra ott hagyhatod rajta értékes kütyüidet, a biztonságot mi garantáljuk. SAJÁT A FIXIE-asztal a te házad, a te várad! Bátran személyre szabhatod a munkakörnyezetedet, akár a kedvenc kaktuszodat is az asztalodra teheted, kertészeink majd a gondját viselik. ÜBERBIZTONSÁGOS A FIXIE-térnek külön bejáratú biztonsági rendszere van – és ezt nyugodtan veheted szó szerint. A sajátasztalos coworking-térbe ugyanis kizárólag egyedi kód vagy mobil app segítségével lehet belépni KÖZÖSSÉGI A KAPTÁRban természetesen a FIXIE-zés is közösségi műfaj, egyetlen térben dolgoznak együtt, akár a többi KAPTÁR-lakó. A FIXIE-knek ráadásul szabad bejárásuk van a hagyományos coworking-térbe is, így tehát a KAPTÁR minden sarkát belakhatod.

Maximum 20 fő részére.

Szolgáltatások

  • Wifi
  • Ingyenes parkolás
  • Kerékpár tárolás
  • Tömegközlekedés
  • Kutyabarát
  • Légkondicionálás
  • Nyomtatás-fénymásolás
  • Akadálymentes
  • Konyha

Nyitvatartási idő

Nap nyitás zárás
Hétfő 00:00 23:59
Kedd 00:00 23:59
Szerda 00:00 23:59
Csütörtök 00:00 23:59
Péntek 00:00 23:59
Szombat 00:00 23:59
Vasárnap 00:00 23:59

Árak

  • 74 930 Ft/hónap

Érdeklődést küldök

Az alábbi űrlap segítségével elküldheted érdeklődésed a Bérlemény tulajdonosának, aki majd a megadott e-mail címen keresztül felveszi veled a kapcsolatot. A hatékony kommunikáció érdekében ne feledd el feltüntetni a neved, az e-mail címed és azt is a szövegben, hogy pontosan milyen célra, mikorra, hány főre és esetleg milyen egyéb kiegészítő szolgáltatással szeretnél foglalni. Adataid megadásával egyben elfogadod Adatvédelmi Szabályzatunk vonatkozó rendelkezéseit.

A KAPTÁR a szabadúszók és a digitális nomádok coworking közössége Budapest szívében, közel mindenhez és mindenkihez. Közösségi iroda és rendezvénytér, kisvállalkozások és más szervezetek székhelye – sőt, reprezentatív, belvárosi bázisa –, tárgyaló, coaching és off-site helyszín – egyben, egy kézből. Ezt a progresszív és barátságos helyet azoknak találtuk ki, akiknek a stabil és gyors wifin túl, fontos a központi lokáció, a természetes fény, és hogy a teret inspiráló emberek valódi közössége töltse meg – a világ minden tájáról. A KAPTÁR tehát ettől új és különleges: az otthonról dolgozás és a kávézó tökéletes keresztezése, ahol lehet csak a munkádra koncentrálni és mikor van kedved, csatlakozhatsz a számtalan közösségi program valamelyikéhez. Nálunk többé nem kell magányosnak lenned ahhoz, hogy független maradhass, és nem kell egy nagy szervezet fogaskerekévé válnod ahhoz, hogy valódi csapatban dolgozhass. A KAPTÁR a szabadúszók közössége. A Te közösséged is.