0

Bérlemény leírása

Korlátlan szabadság. Hatalmas portál ablakok, egyszerre modern és otthonos tér, amelyet átjár a természetes fény… Itt dolgoznak a FLEXIE-k, vagyis azok a közösségi tagjaink, a lehető legrugalmasabb konstrukcióban szeretnék igénybe venni a KAPTÁRt. RUGALMAS A KAPTÁR alapfilozófiája a szabadság: nem neked kell alkalmazkodnod hozzánk, majd mi alkalmazkodunk hozzád. A 4K, 8K, 13K-s (KAPTÁR-napos) FLEXIE-bérletekkel akkor jöhetsz hozzánk, amikor Neked tetszik! PÖRGŐS A FLEXIE-térben nincs két egyforma nap. Ha akarod, kezdheted a napot az utcára néző munkapultnál, aztán folytathatod a kényelmes kanapékon. Az egyik nap talán magyarok dolgoznak melletted, legközelebb talán finnek, amerikaiak, vagy izlandiak… NETWORKÖLŐS A KAPTÁR-lét a networkölésről (is) szól. Van, aki új barátokat szerez nálunk, van, aki új üzletfeleket vagy munkatársakat – sokan pedig mindegyiket. Különösen igaz ez a FLEXIE-térre, ahol egy átlagos munkahéten óránként megszületik egy-egy új baráti vagy szakmai kapcsolat.

Maximum 35 fő részére.

Szolgáltatások

  • Wifi
  • Kerékpár tárolás
  • Tömegközlekedés
  • Kutyabarát
  • Légkondicionálás
  • Nyomtatás-fénymásolás
  • Akadálymentes
  • Konyha

Nyitvatartási idő

Nap nyitás zárás
Hétfő 08:00 20:00
Kedd 08:00 20:00
Szerda 08:00 20:00
Csütörtök 08:00 20:00
Péntek 08:00 20:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Árak

  • 3 685 Ft/nap
  • 19 050 Ft/hónap

Érdeklődést küldök

Az alábbi űrlap segítségével elküldheted érdeklődésed a Bérlemény tulajdonosának, aki majd a megadott e-mail címen keresztül felveszi veled a kapcsolatot. A hatékony kommunikáció érdekében ne feledd el feltüntetni a neved, az e-mail címed és azt is a szövegben, hogy pontosan milyen célra, mikorra, hány főre és esetleg milyen egyéb kiegészítő szolgáltatással szeretnél foglalni. Adataid megadásával egyben elfogadod Adatvédelmi Szabályzatunk vonatkozó rendelkezéseit.

A KAPTÁR a szabadúszók és a digitális nomádok coworking közössége Budapest szívében, közel mindenhez és mindenkihez. Közösségi iroda és rendezvénytér, kisvállalkozások és más szervezetek székhelye – sőt, reprezentatív, belvárosi bázisa –, tárgyaló, coaching és off-site helyszín – egyben, egy kézből. Ezt a progresszív és barátságos helyet azoknak találtuk ki, akiknek a stabil és gyors wifin túl, fontos a központi lokáció, a természetes fény, és hogy a teret inspiráló emberek valódi közössége töltse meg – a világ minden tájáról. A KAPTÁR tehát ettől új és különleges: az otthonról dolgozás és a kávézó tökéletes keresztezése, ahol lehet csak a munkádra koncentrálni és mikor van kedved, csatlakozhatsz a számtalan közösségi program valamelyikéhez. Nálunk többé nem kell magányosnak lenned ahhoz, hogy független maradhass, és nem kell egy nagy szervezet fogaskerekévé válnod ahhoz, hogy valódi csapatban dolgozhass. A KAPTÁR a szabadúszók közössége. A Te közösséged is.