1

Bérlemény leírása

Szeparált tárgyaló Buda szívében. 8nm2-es szoba flipchart-tal felszerelve. Két-három személyes beszélgetésekhez vagy kisebb csoportoknak oktatásra, tárgyalásra, irodának. A bérleti díj 100% lefogyasztható. Kínálatunk: Vista 100% arabica kávé, Pure szálas teák, házi szörpök, és aprósütemények. Maximum 3 fő részére.

Maximum 3 fő részére.

Szolgáltatások

  • Wifi
  • Flipchart
  • Tömegközlekedés
  • Catering
  • Kutyabarát
  • Nyomtatás-fénymásolás
  • Ingyen kávé

Nyitvatartási idő

Nap nyitás zárás
Hétfő 09:00 17:00
Kedd 09:00 17:00
Szerda 09:00 17:00
Csütörtök 09:00 17:00
Péntek 09:00 17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

A szabad időpontokat a naptárban ellenőrizheted

Árak

  • 2 500 Ft/óra

Szabad időpontok és foglalás

Foglaláshoz kattints a naptár szabad, fehérrel jelölt időpontjaira vagy az Instant foglalás gombra!

Mégse

UrbanFood közösségi iroda és kávézó, Buda szívében, a Tabánban található. A 103 nm-es utcafronti, nagy kirakatos üzlethelyiség 1927 óta vendéglátóhelyként üzemel. Korábban Auguszt cukrászda mintaboltja, majd a későbbiekben Tabáni Teázó néven üzemelt a találkozni, beszélgetni vágyók nagy örömére. Központi elhelyezkedése, a város minden irányából könnyű megközelítése miatt mindig is a találkozások kedvelt helyszíne volt. Az UrbanFood Cafe & Coworking Buda legkisebb és legformabontóbb kávézó-közösségi irodája, hiszen egyedülálló módon órára bérelhetünk itt magunknak “munkahelyet”, amihez korlátlanul jár a kávé, szörp, limonádé fogyasztása. A kávézó minden hétköznap 8:00-16:00 óra között várja a dolgozni, találkozni vágyókat. 2-3 fős kis-tárgyalóval is rendelkezünk, és 4-5 fő részére is kényelmes különálló kerekasztallal. 16:00 óra után rendezvényhelyszínként üzemelünk. A 78 nm-es rendezvénytermünk többféleképpen berendezhető, projektorral és hangosítással felszerelt. Az utcafronti, nagy üveg portálos helyiség egyedi hangulatot teremt minden időben. Meeting, coaching, üzleti reggeli, csapatépítés, oktatás, előadás, gasztro és kézműves workshopok, pop-up store, meccsnézés, filmvetítés és még sok minden más is lehetséges nálunk. Többféle elrendezés: széksoros, kávézó jellegű, állófogadás, kiállítás. Befogadóképesség: 60 fő Hétvégi és egész-napos helyszínbérlet egyedi megállapodás alapján.

2019-01-29
Gajdó Kristóf

Szuper jó kis hely, jófej vendéglátóval, és az all-you-can-eat miatt azzal az érzéssel mint ha a saját konyhámban lennék. Kicsit szűk és puritán a kistárgyaló, de pont ettől tudtunk koncentráltan dolgozni. Lehetne még benne egy kis hangszigetelés, és kényelmesebb székek.