0

Bérlemény leírása

Vannak még teljesen szabad napok!1-1 teljes napra is foglalható előzetes egyeztetés függvényében. Még mindig vannak kiadó helyek a Mom Park melletti kislakásomban, amit én ugyan tanácsadásra használok, de irodának, coachingra, megbeszélésekre is alkalmas..Órákra bérlehető ugyan (min 10 óra / hó), de a célom, hogy egy hónapban kb. max 5-en osztozzunk rajta felváltva. Ideális, ha egy saját, nyugis helyet szeretnél jól megközelíthető helyen. Kiscsoportok még szintén elférnek (max 5-6 fő), de nem az a tipikus workshop-os hely. Inkább egy madárcsicsergős, zöld, belső udvaros, kis garzont lakást képzelj el a Mom Park közvetlen közelében, ahol szívesen fogadnád úgy az ügyfeleid, hogy közben nem kell másokat kerülgetned a lakásban vagy csak nyugodtan szeretnél pár órát dolgozni! Wifi van. (Kávé és tea mindig van..:)) Árak: 1000 - 1500 Ft / óra a foglaltság függvényében. BKV-val is jól megközelíthető, parkolás az utcában, de sajnos fizetős. Még akiket keresünk: - (Heti vagy havi) Fix napokra keresel egy irodát / tárgyalót / olyan lakást, ahol nyugodt körülmények között fogadhatod ügyfeleid jól megközelíthető, központi helyen. - Kiscsoportos foglalkozásokat tartasz (5-6 fő) akár hétvégén is és ehhez keresel egy nyugodt, otthonos, családias lakást. - Még 1 fő tudna társulni coachként vagy más segítő szakemberként, aki most kezdi építeni a praxisát és csak órákra lenne szüksége egy önálló, csendes helyre havi min. 10 órában. (A lakást mindenki egyénileg használhatja előzetes foglalás alapján.)

Maximum 8 fő részére.

Szolgáltatások

  • Wifi
  • Bekészítés
  • Tömegközlekedés
  • Konyha
  • Ingyen kávé

Nyitvatartási idő

Nap nyitás zárás
Hétfő 00:00 23:59
Kedd 00:00 23:59
Szerda 00:00 23:59
Csütörtök 00:00 23:59
Péntek 00:00 23:59
Szombat 00:00 23:59
Vasárnap 00:00 23:59

Árak

  • 1 500 Ft/óra

Érdeklődést küldök

Az alábbi űrlap segítségével elküldheted érdeklődésed a Bérlemény tulajdonosának, aki majd a megadott e-mail címen keresztül felveszi veled a kapcsolatot. A hatékony kommunikáció érdekében ne feledd el feltüntetni a neved, az e-mail címed és azt is a szövegben, hogy pontosan milyen célra, mikorra, hány főre és esetleg milyen egyéb kiegészítő szolgáltatással szeretnél foglalni. Adataid megadásával egyben elfogadod Adatvédelmi Szabályzatunk vonatkozó rendelkezéseit.

Egy belső, zöld udvaros, csendes ház legbelső lakása kompletten kiadó terápiás célokra pszichológusok, coach-ok vagy más segítő szakemberek számára. Akár 1 személyes irodának is használható. Workshop lehetőség családias hangulatban max 8 főig. A lakást mindig egyszerre csak 1 fő használja, előre egyeztetett időpontban. A Mom Park 2 percre található gyalog, BKV-val is könnyen megközelíthető, parkolás az utcában, de sajnos fizetős. Elsősorban olyan bérlőket keresek, akik praxist szeretnének építeni, hosszabb távra gondolkodnak. Egy hónapban a foglalandó min. 10 óra. Wifi van. Kávé és tea bekészítés is. Árak 1000-1500 Ft / óra a foglaltság függvényében.