Vércukormérő | Vércukorszintmérő tartozékok és árak

Érintős vércukormérő

Később elég csak a szenzort megvásárolni.

Nem kell több szúrás a vércukorméréshez Hiver't-Klokner Zsuzsanna

Felhelyezés és az első mérések Rengeteg youtube videó található arról, hogyan kell a szenzort felhelyezni, majdnem mindegyiket megnéztem, mielőtt nekiláttam. A szenzorhoz adnak egy műanyag felhelyezőeszközt, ami leginkább egy pecsétnyomóra emlékeztet, amit a felkar hátoldalára kell nyomni.

 • Diabetes maninil kezelése
 • Nem kell több szúrás a vércukorméréshez
 • Megjelent a legújabb OEP rendelet - Újabb támogatott vércukormérő
 • Itt a Black Friday!

Mivel ezen az eszközön is van egy tű, számítottam rá, hogy majd fájdalmat fog okozni, de egyáltalán nem fájt, semmit sem éreztem. Letépni nem szerettem volna, ezért a levétel előtt még egyszer megnéztem az oktatóvideókat és az egyikből nyilvánvalóvá vált számomra, hogy az eszköz felhelyezése után kb.

Legfrissebb kongresszusok

A több helyen ajánlották youtube videók és az angol nyelvű fórumokonhogy érdemes még valamivel pluszban is rögzíteni a szenzort a karhoz, mert esetleg előbb leválhat a helyéről, ezért vettem Mefix-et, ami egy hosszú, széles, rugalmas és légáteresztő sebtapasz, ebből kellő méretűt érintős vércukormérő, a közepébe egy forintosnál nagyobb méretű kört készítettem és a szenzort ezzel ragasztottam körbe.

Pár naponta cseréltem az általam készített plusz rögzítő réteget.

Király vagy kormányzó? - történelmi vitaest

Egyszer véletlenül meg is fürödtem vele, mégsem jött le. A méréssel kapcsolatban még egy fontos információ: az első 60 percben nem lehet használni, akkor magától kalibrál, de azután már folyamatosan lehet vele mérni.

érintős vércukormérő

Az egyik rossz tapasztalatom pedig az, hogy nálam nem volt mindig pontos. A Dcont mérőmmel párhuzamosan együtt mértem és az összehasonlításban volt, hogy néhány tizedes, de volt, hogy kettő egésszel is eltért a mérés. Az idegen nyelvű fórumokon az cukorbetegség kezelésére kenyéregység összehasonlításokban sokkal jobb volt, a fórumozók max néhány tizedes eltérésekről számoltak be, illetve arról, hogyha elmozdul vagy nem jó helyre helyezik fel az eszközt, emiatt is mérhet pontatlanul.

 • Inzulinhiány tünetei
 • Okos vércukormérők | instantplace.hu
 • Szúrás nélkül, saját mobiljával is ellenőrizheti vércukorszintjét - EgészségKalauz
 • Bezár Online Áruházak kedvezménykártya használati útmutató A Online Áruházak webáruház minden regisztrált felhasználójának valamint minden vásárlójának kedvezménykártyát biztosít.

Beszéltem a diabetológusommal és ő azt mondta, hogy szerinte kb. Egyébként szereztem hozzá hagyományos tesztcsíkot is — mert az eszközzel lehet vérből is mérni — úgy viszont pontosan egyezett a két mérés. Előnyök Az előnyökről annyit, hogy a kis szenzor nem zavaró, ritkán kicsit viszketett, nagyon ritkán kicsit szúrt is, de alapvetően észre sem lehet venni, annyira nem, hogy simán megfürödtem vele.

Nagyon kényelmes és diszkrét azáltal, hogy az ember a zsebébe nyúl a leolvasóért és egy érintős vércukormérő megtudhatja a vércukorszintjét a nap bármely időpontjában és bármilyen tevékenység közben.

érintős vércukormérő

Volt, hogy feleségem mérte meg a vércukromat éjjel, miközben aludtam. Eleinte természetesen folyton mértem vele, annyira nagy szabadságot adott.

 1. Kipróbáltam a FreeStyle Libre Flash-t – Szurikáta Alapítvány
 2. Repedések extrém test diabetes kezelésére
 3. Szúrás nélkül, saját mobiljával is ellenőrizheti vércukorszintjét
 4. Vércukormérő | Vércukorszintmérő tartozékok és árak
 5. Vércukorszintmérők és tesztcsíkok | BENU Gyógyszertár Webshop | BENU Gyógyszertár
 6. Trophic fekély cukorbetegséggel a gyalogos népi kezelésen

Bár a Dcont mérőm nagyon jó és tényleg csak nagyon kevés vér kell hozzá, de nem vállalnék be vele napi mérést. Ezzel az eszközzel bármennyiszer leolvashatom a vércukorértékemet újabb és újabb tűszúrások nélkül, illetve a letölthető programmal együtt nagyon részletes grafikonokat tudok készíteni, meg tudok állapítani egyfajta trendet a cukorértékeim változásaiból, amelyet néhány mérésből nem lehetett volna meghatározni.

készülékek

Az érintőképernyős leolvasó eszköznek a fentieken túl még számos funkciója van: memóriájában tárolja az összes mérést, napi grafikont készít a vércukorértékek változásáról, különböző adatokat lehet rendelni a grafikonhoz inzulinadag nagysága, étkezés CH tartalma, saját megjegyzések, stb.

Meg lehet adni a célértéket és jelzi, hogy hány százalékban voltunk a céltartományon belül, fölötte vagy alatta.

érintős vércukormérő

Napi átlagokat számol, mutatja az értékek szórását és az alacsony vércukor eseményeket. Olyan hasznos funkciót is tartalmaz, mint az emlékeztető beállítása, ezzel pl.

Vércukorszintmérő kínálatunkból

Az értékek, grafikonok érintős vércukormérő. Összességében nem bántam meg, hogy megvettem a FreeStyle Libre Flash-t, ha olcsóbb lenne a szenzor, valószínűleg többször is használnám — mert ha nem is annyira pontos, mint a hagyományos, Dcont vércukormérőm — de azért megkímélhetem magam egy időre a bökdösésektől.

érintős vércukormérő

Legyél a rendszeres támogatónk vagy egyszeri adományoddal segítsd a munkánkat! Banki utalással szeretnél támogatni?

érintős vércukormérő