Szakorvosi, szakgyógyszerészi, szakfogorvosi és klinikai szakpszichológusi szakvizsga

Nemzeti vizsgabizottság, OKFŐ - Nemzeti Vizsgabizottság

EMMI rendelet a továbbiakban: R. Jelentkezés A jelölt licenc vizsgára a Nemzeti Vizsgabizottságnál a továbbiakban: Hivatal jelentkezik. A Hivatal minden beérkezett jelentkezést nyilvántartásba vesz és a regisztrációról postai úton ad értesítést.

A jelentkezési lapokat postán, vagy ügyfélfogadási időben személyesen lehet eljuttatni. Benyújtandó dokumentumok - Jelentkezési lap 2 példányban letölthető a www.

foot diabetic dermopathy pictures cukor cukorbetegség duzzadós lábak kezelése az időseknél

Vizsgadíj A licencvizsga díja: ,- Ft. Ismétlő vizsga esetén a díjat újra meg kell fizetni. A licencvizsga díj befizetését a licencvizsgára való jelentkezést követően a GYEMSZI által kiállított számla ellenében kell a számú számlára, banki átutalással vagy belföldi postautalvánnyal teljesíteni.

Amennyiben a jelölt nem a saját nevére kéri a számlát kiállítani a vizsgadíj befizetéséről, kérjük a jelentkezési lapon azt a nevet feltüntetni, akinek a részére azt igényli.

Halasztás A jelentkezés elfogadásáról szóló értesítést követően nemzeti vizsgabizottság kitűzött vizsga időpontját legkésőbb egy 1 nappal megelőzően a jelölt a vizsgaidőpont elhalasztását kérheti. Halasztásnak nem minősülő esetek: - amennyiben a jelölt írásban nem jelzi a Hivatalnál az adott licencvizsgára irányuló halasztási szándékát legkésőbb a kitűzött vizsgát megelőző napig, - amennyiben a jelölt nem jelenik meg a kitűzött licenc vizsgán.

a leghatékonyabb népi orvosság a cukorbetegség kezelésében propolisz a cukorbetegség kezelésének vélemények

A halasztási kérelem elmulasztása esetén a vizsgadíjat ismét meg kell fizetni. Vizsgára bocsátó igazolás A jelölt részére a képzési program teljesítését elfogadó Egyetem vizsgára bocsátó igazolást állít ki.

A dokumentum benyújtási kötelezettségének elmulasztása esetén nemzeti vizsgabizottság jelölt jelentkezése nem kerül szervezés alá. A licencvizsga elméleti részből áll. Egyéb tudnivalók 2 3 A licencvizsga pontos helyét és időpontját a Nemzeti Vizsgabizottság Hivatal határozza meg. Erről a jelöltet a kitűzött vizsga időpontját legalább 15 nappal megelőzően írásban értesíti.

NEMZETI VIZSGABIZOTTSÁG

A sikeres licence vizsgát követően a Nemzeti Vizsgabizottság Hivatal gondoskodik a licencvizsga tanúsítványok kiállításáról. Egyetem képviseletében igazoljuk, hogy. EMMI rendelet Jelen igazolást a. EMMI rendelet a továbbiakban R. Licenc: Licenc képzési idő:. EMMI rendelet 2.

A vizsgára bocsátó igazolást kiállító egyetem megnevezése:. A jelentkező neve családi név és utónév : A jelentkező születési neve A jelentkező egészségügyi tevékenység során használt neve: Neme Születési hely, idő Anyja születési neve:.

szövetségi ajánlások a cukorbetegség kezelésében kína cukorbetegség kezelés ára

Jelenlegi munkahelye:. Diploma megszerzésének helye, időpontja Bemeneti követelményként előírt szakképesítése oklevél száma, kelte Licenc képzést szervező neve, címe 4 Licenc képzés lebonyolításának helye, címe:.

Értesítési cím: Telefonszám:. Ha más számára kéri a befizetett vizsgadíjról a számlát kiállítani, a címzett pontos 4 Az R. Licenc megnevezése Licenc típusa 1.

Endoszkópos ultrahang vizsgálatok beavatkozási 2. Mellkas-sérültek traumatológiai ellátása beavatkozási 3.

diabetic neuropathy mechanism usmle cukorbetegség kezelésére hidrogén-peroxid és szóda

Neurointervenció beavatkozási 4. Neurosonológia beavatkozási 5.

kezelése üszkösödés alsó végtagok cukorbetegség aceton a vizeletkezelésben cukorbetegségben

Hipertonológia interdiszciplináris 6. Lipidológia interdiszciplináris 7. Neuro-ophtalmológia interdiszciplináris 8.

cukorbetegség hyperosmolaris kóma kezelés a diabetes mellitus kezelése 2 dió

Vasculáris neurológia interdiszciplináris 9. Alvásmedicina szakértője specializációs Obezitológia specializációs Palliatív orvoslás nemzeti vizsgabizottság Diabetológia interdiszciplináris Foniátria specializációs Komplex radiológiai emlődiagnosztika beavatkozási Halottvizsgálati szaktanácsadó interdiszciplináris 9.