Medtronic insulinpumpe

Tartalom

  Kerülje az öv alatti vagy derékvonalra eső bevezetési helyeket is.

  medtronic insulinpumpe

  Ne adjon be injekciót egy eszközzel 75 alkalomnál többször. Az i-Port Advance injekciós bemenetben legfeljebb 2,60 µl vagy 0,26 egységnyi gyógyszer maradhat.

  medtronic insulinpumpe

  Ez késleltetheti vagy megakadályozhatja a gyógyszer bejutását a testbe. Forduljon a gyógyszert felíró kezelőorvosához annak megállapítása érdekében, hogy ez befolyásolja-e az Medtronic insulinpumpe terápiakezelését.

  Javaslatok A bevezetés helyének váltogatásával kapcsolatban tájékozódjon kezelőorvosánál.

  medtronic insulinpumpe

  Mérje meg a vércukorszintet a kezelőorvosa utasításai szerint, így biztosíthatja, hogy az inzulin adagolása megfelelő legyen a bevezetés helyén. Alvás előtt ne helyezzen be és használjon új i-Port Advance injekciós bemenetet, csak ha az injekciózás után 1—3 órával ellenőrizni tudja a vércukorszintet.

  medtronic insulinpumpe

  Figyelje tovább a vércukorszint értékét annak ellenőrzéséhez, hogy az inzulin felszívódott-e. Ha a javasolt lépések nem vezetnek a probléma megoldásához, vagy a vércukorszint magas marad, egyeztessen általános vagy kezelőorvosával.

  Forduljon a kezelőorvosához, ha a tünetei nem felelnek meg a mérési eredményeknek, noha a jelen kézikönyv minden utasítását betartotta.

  medtronic insulinpumpe

  Forduljon a kezelőorvosához, ha bármilyen kérdése vagy aggodalma van a diabétesz kezelésével kapcsolatban.