Ismerd meg! Receptek kölessel! | Receptek | instantplace.hu

Köles receptek, KÖLES RECEPTEK

Tartalom

  A köles az utóbbi években reformélelmiszernek számít, pedig már ükanyáink is ebből főztek kását.

  köles receptek cukorbetegség diagnosztikai klinikán kezelés

  A köles se nem reform, se nem újdonság, mégis olyan alapélelmiszer, ami nagyon jó, hogy visszatér a hétköznapi konyhákba, hiszen már a ludaskása őseit is ezzel főzték régen. Ugyanolyan gyorsan megfő, mint a rizs, ugyanúgy gluténmentes, viszont elképesztően sokoldalú.

  köles receptek foot mazi kezelése cukorbetegség

  Karakteres, de szerethető Aszerint, hogy pergősre vagy pépesre főzzük, lehet belőle a salátától kezdve egészen a pudingig bármi. Van egy nagyon erős mellékíze, ami elsőre szokatlan lehet, de egyrészt sokat lehet rajta tompítani az átmosós trükkel, másrészt hamar meg lehet szeretni. Most a tejberizsben cseréltem le kölesre a rizst, mivel mindenki annyira szereti, hogy folyton azt enné, de szerettem volna egészségesebbé tenni.

  köles receptek jóváhagyott diabétesz kezelési szabvány

  Nagyon jól sikerült a kísérlet, bár a végeredmény nem is hasonlít az utánozni kívánt ételhez. Míg a tejberizsnél éppen a harapható szemek és a krémes közeg játékát szeretjük, itt sokkal egyenletesebben krémes a végeredmény. Növényi tejjel is A képen látható verzió tehéntejjel főtt, de korábban főztem már mandulatejjel is és úgy is jól működött a dolog, szóval laktózérzékenyek bátran kísérletezzenek növényi tejekkel. Gyümölcsökkel a legjobb, de egy sima köles receptek is nagyot megy a tetején.

  köles receptek 7 módszerek cukorbetegség kezelésének