Diabetic gastroenteropathy,

Tartalom

  diabetic gastroenteropathy

  Leírás: A placebók ugyanazok, mint a gyógyszerek, de nem tartalmaznak Hemayöt. Karcsoport címke: Placebo Jogosultság Kritériumok: Bevételi kritériumok: 1.

  diabetic gastroenteropathy

  Minden alanynak meg kell állapodnia és el kell köteleznie magát egy megbízható fogamzásgátló rendszer alkalmazásában. A fogamzóképes korú nőknek havonta terhességi tesztet kell végezniük a terhesség alatt tanulmányozza át és vállalja, hogy az alábbi fogamzásgátlási módszerek közül kettőt használ az egész vizsgálat és a vizsgált gyógyszer utolsó adagja után 90 napig.

  diabetic gastroenteropathy

  Az alanyok önként vettek részt a vizsgálatban, és aláírták a beleegyezésüket. Kizárási kritériumok: 1. A pikkelysömör krónikus plakk típusú formáitól eltérő formái; azaz eritrodermiás és guttat pikkelysömör, tenyér- talp- vagy körömbetegség szűréskor; 2.

  diabetic gastroenteropathy

  A nyomozó gyógyszer által diabetic gastroenteropathy pikkelysömörként diagnosztizáltak beleértve, de nem kizárólagosan az új béta-blokkolók, kalciumcsatorna-gátlók által okozott pikkelysömör kezdete vagy súlyosbodása vagy lítiumkészítmények ; 3. Bőrbetegségek, krónikus hasmenés, súlyos emésztőrendszeri betegségek például aktív gyomorfekély, gyomor-bélrendszeri vérzés stb.

  A szűrési időszakot aktív fertőzés kísérte például bakteriális fertőzés, vírusfertőzés, gombás fertőzés stb. Olyan alanyok, akiknek a kórtörténetében tuberkulózis vagy aktív tuberkulózis szerepel voltak jelek, ill.

  A tanulmány tiltott kezeléseinek alkalmazása; 7. Veleszületett vagy szerzett immunhiány kórtörténete; 8. Az alanyok nem tudták korlátozni az UV-expozíciót a vizsgálati időszak alatt; 9.

  diabetic gastroenteropathy

  Apremilast vagy Hemay tabletták története; Olyan alanyok, akiknek olyan állapotai vannak, amelyek befolyásolhatják a gyógyszer orális felszívódását, például részösszeg gastrectomia, klinikailag jelentős diabéteszes gastroenteropathia vagy bizonyos típusú súlycsökkentő műtétek, mint például a gyomor bypass műtét, nem tartoznak bele a műtétbe, amely egyszerűen szétválasztja a gyomrot külön kamrákba, mint például a gyomorszalagozási műtét; Daganatos vagy rosszindulatú daganatos szilárd szervi daganat vagy hematológiai daganat kórtörténetében szenvedő alanyok beleértve a mielodiszplasztikus szindrómát az elmúlt 5 évben; Alkohollal vagy kábítószerrel való visszaélés vagy függőség története az elmúlt évben; Alanyok, akiknek anamnézisében mentális betegség, öngyilkos viselkedés beleértve a pozitív öngyilkossági kísérlet, megszakított kísérlet magas vérnyomás kezelésére cukorbetegek öngyilkossági kísérlet vagy öngyilkossági gondolatok a múltban 6 hónapok nem voltak alkalmasak klinikai vizsgálatokra a vizsgáló diabetic gastroenteropathy után; A szűrési időszak alatt súlyos szorongásban vagy diabetic gastroenteropathy szenvedő alanyokat értékelték súlyos szorongás vagy depresszió formájában; A szűrésben klinikailag súlyos, progresszív vagy kontrollálhatatlan betegségek szerepelnek időszak, beleértve, de nem kizárólagosan a légzőrendszert, a szív- és érrendszert, endokrin rendszer, vérrendszer, mozgásszervi rendszer és idegrendszer.

  Eszerint a vizsgáló értékelése szerint a vizsgálatban való részvétel növelheti a kockázatot vagy zavarja az adatok értelmezését; A vizsgáló úgy ítélte meg, hogy vannak olyan egyéb feltételek, amelyek nem megfelelőek a vizsgálatban való részvételért.

  diabetic gastroenteropathy