Diabetes sóbarlang

Diabetes sóterápia. A módszer valóban működik? Nem káros?

Tartalom

  diabetes sóterápia

  Sajnálatos módon napjainkban jóval több légúti megbetegedés következik be, mint 25, 50 évvel ezelőtt. Magyarországon a 4. Ezekre adhat a sóterápia egy természetes gyógymódot.

  Ez az egészségügynek az a területe, ahol megtanítjuk az embereket miként hozhatnak az egészség érdekében döntéseket, hogy egészségesek maradjanak illetve hogy helyreálljon az egészségük ha elveszítették. Megtanítjuk az életmód váltást egy krónikus betegség esetén, mint például az asztma, az allergia a diabetes, magas vérnyomás stb. Ekkor alakítottam meg az ország első asztmás klubját, Dr Gódi Katalin tüdőgyógyász főorvos és Dr. Sági Éva gyermekgyógyász szakorvos segítségével kezdtük el a krónikus nem fertőző megbetegedések rizikófaktorainak kutatását. Mi voltunk az elsők az országban, akik bevezettük az asztmás gyerekek számára az úszás és ének terápiáját, tábort szerveztünk az abaligeti cseppkőbarlangba.

  Hogyan fejti ki a só gyógyító hatását? A sós levegő belégzése során gyulladáscsökkentő hatást érhetünk el.

  • Vércukorszint evés után alacsonyabb
  • Sóterápia, sófürdő, sóbarlang, légzésterápia, fürdő terápia asztma, asthma parajd Sóterápia, sófürdő, sóbarlang, légzésterápia, fürdő terápia asztma, asthma parajd A só egykoron igen magas értéket képviselt, fizetőeszközként is szolgált, még az aranynál is többet ért.
  • Nekrózis sarok cukorbetegség kezelésében
  • A kezelés hagyma cukorbetegségben
  • A 12 Schüssler-só és minden, amit tudni akart róluk
  • Cukorbetegség kezelésére imák
  • Sóterápia a megfázás ellen! | BENU Gyógyszertár

  A sókristályok a légző járatokba való bejutás során öntisztulását idéz elő. Ebben a speciális mikroklímában a krónikus légzőszervi betegségek, hörghurut, nátha, torokgyulladás, és az arcüreggyulladás jól gyógyítható.

  diabetes sóterápia

  Viszont fontos megjegyezni, hogy egyes asztmás betegségek esetében a magas sókoncentráció rohamot is előidézhet, ezért fontos az orvosi konzultáció. A sós levegő nem csak belsőleg, de bizonyos bőrbetegségek kezelésére is alkalmazható: pikkelysömör, ekcéma, allergiás bőrbetegségek. Milyen betegségek esetén javasolt a sóterápia?

  • Prosztata és a cukorbetegség
  • Schüssler-só Nr.
  • A diabetes mellitus kezelése 1. gyermekek népi jogorvoslati
  • Diabetes care wesley hospital
  • diabetes mellitus Archives - Dr. Zátrok Zsolt blog
  • Folk kezelésre hatásos a cukorbetegség kezelésében
  • Diabetes sóbarlang

  A sóterápia élettani hatásai között szerepel még, hogy javítja a periférikus keringést, erősíti az immunrendszert. Részt vesz az asztma, allergia, nátha és légúti betegségek megelőzésében, valamint az arc- és homloküreg gyulladás utókezelésében.

  Diabetes sóterápia allergia, asztma kezelésében hatékony módszernek számító sóterápia fertőtleníti a légutak mikroflóráját, megsemmisíti a betegségeket okozó mikroorganizmusokat, nincs kellemetlen mellékhatása a légutakra. A sóterápia természetes gyógyszermentes gyógymód, mely tisztítja és gyógyítja a légutakat, hatására akár a rendszeresen szedett gyógyszerek mennyisége is csökkenthető.

  Újabban a fül-orr-gégészeti panaszokkal küszködők, a szív- és diabetes sóterápia megbetegedésekben szenvedők, vegetatív idegrendszeri zavarokkal élők, anyagcserezavarosak, bőrgyógyászati problémákkal rendelkező betegek is felfedezik a sóterápia jótékony hatásait.

  Kép forrása: indiso. Fontos viszont megjegyeznünk, hogy vannak olyan kizáró tényezők, amik esetén nem javasolt a sóterápia: asthma bronchiales súlyos lefolyással, gyakori status asthmaticus-szal vagy kifejezett hormonfüggőség klinikailag kifejezett tüdő-emphysema bronchiectasia és a tüdő diabetes sóterápia gennyes megbetegedései bármilyen formájú és stádiumú tuberculosis akut fertőzések kifejezett pangásos szívelégtelenség, nyugalmi nehézlégzés, a szív-érrendszeri dekompenzáció egyéb tünetei legyengült és dekompenzált betegségek.

  diabetes sóterápia